تحقیق در مورد عناصر غذايي مورد نياز گياهان 25 ص

تحقیق در مورد عناصر غذايي مورد نياز گياهان 25 ص
25, تحقیق, تحقیق در مورد عناصر غذايي مورد نياز گياهان 25 ص, دانلود تحقیق در مورد عناصر غذايي مورد نياز گياهان 25 ص, ص, عناصر, عناصر غذايي مورد نياز گياهان 25 ص, غذايي, گياهان, مورد, نياز

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد عناصر غذايي مورد نياز گياهان 25 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 25 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
‏1‏مقدمه‏در شرايطي كه در هر سال جمعيت كشور بيش از يك ميليون نفر افزايش مي‏‌‏يابد و تقاضا براي مواد غذايي رو به فزوني است، ايجاد تعادل مواد غذايي در خاك به منظور افزايش كمي و كيفي توليدات كشاورزي از وظايف همگاني است. خودكفايي و استقلال هر كشور منوط به تامين مواد غذايي آنها در داخل كشور است. عليرغم وسعت زياد كشورمان به علت محدوديت‏‌‏هايي مانند كوهستاني بودن، شوري خاك و كمبود آب و غيره، سطح اراضي قابل كشت بسيار محدود بوده و براي نيل به خودكفايي در محصولات كشاورزي لازم است همراه با كنترل جمعيت، ميزان عملكرد در واحد سطح افزايش يابد و در اين ميان نقش عناصر غذايي ريزمغذي در افزايش عملكرد و بهبود وضعيت كيفي محصولات كشاورزي بسيار حائز اهميت مي‏‌‏باشد.‏بهترين، مناسبترين، ارزان‏‌‏ترين و راحت‏‌‏ترين روش براي استفاده از مواد غذايي ريزمغذيي به ظور تغذيه برگي يا محلول‏‌‏پاشي مي‏‌‏باشد. ‏نقش عناصر غذايي كم مصرف (ريزمغذي) در محصولات كشاورزي:‏افزايش توليد در واحد سطح‏بهبود كيفيت محصولات (افزايش پروتئين دانه گندم، افزايش طول عمر انباري پياز و سيب‏‌‏زميني و خوش خوراكي)‏توليد بذر با قدرت جوانه‏‌‏زني و رشد بيشتر براي كشت‏‌‏هاي بعدي‏كاهش غلظت آلاينده‏‌‏هايي نظير نيترات و كادميم در قسمت‏‌‏هاي خوراكي محصولات كشاورزي.