تحقیق در مورد نان 19 ص

تحقیق در مورد نان 19 ص
19, تحقیق, تحقیق در مورد نان 19 ص, دانلود تحقیق در مورد نان 19 ص, ص, مورد, نان, نان 19 ص

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد نان 19 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 19 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
‏1‏تعریف ‏نان ‏به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با ‏پختن‏، ‏بخارپز کردن ‏و یا ‏سرخ کردن ‏خمیری ‏که متشکل از ‏آرد ‏و ‏آب ‏است، تهیه می شود. در ‏بیشتر خمیرها ‏نمک ‏هم لازم است و معمولاً از ‏یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. ‏در تهیه نان به غیر از ‏نمک، مخمر، ‏روغن ‏و آب، و گاهی برخی ‏ادویه جات‏، از انواع ‏غلات ‏استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ‏نان در سراسر ‏دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد ‏گندم ‏خمیری تهیه می ‏کنند که به کمک ‏خمیر مایه‏، ور می آید و حجمش زیاد می شود و ‏در نهایت درون ‏تنور ‏یا ‏فر ‏آنرا می پزند. ‏معمولاً از ‏آرد گندم ‏در تهیه نان استفاده می کنند، چون ‏میزان ‏گلوتن ‏آن بسیار زیاد است (که سبب حالت ‏اسفنجی و تردی نان می شود). اما گاهی آرد ‏گندم سیاه‏، ‏جو‏، ‏ذرت ‏و ‏جو دوسر ‏هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد ‏گندم در تهیه نان به کار می روند. ‏ور آمدن خمیر ‏ور آمدن خمیر، فرایندی است که طی آن، گاز وارد خمیر می ‏شود تا نانی که تهیه می شود، سبک تر بوده و آسان تر هم جویده شود. در تهیه اغلب نان ‏ها خمیر مایه به کار می رود. اما برخی نان ها هستند که برای مراسم مذهبی تهیه می ‏شوند، و خمیر این نان ها ور نمی آید.