گزارش کارآموزی كنجاله ـ خط توليد حلوا شكري 14 ص

گزارش کارآموزی كنجاله ـ خط توليد حلوا شكري 14 ص
ـ, 14, توليد, حلوا, خط, دانلود گزارش کارآموزی كنجاله ـ خط توليد حلوا شكري 14 ص, شكر, شكري, ص, كنجاله, کارآموزی, گزارش, گزارش کارآموزی كنجاله ـ خط توليد حلوا شكري 14 ص

رفتن به سایت اصلی

گزارش کارآموزی كنجاله ـ خط توليد حلوا شكري 14 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 10 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
‏گــزارش كــارآمــوزي‏كنجاله‏خط توليد حلوا شامل 50درصد كنجد و 50درصد شكر مي‏‌‏باشد. كنجد با نام علمي Sesam‏، اندي‏‌‏كام مي‏‌‏باشد . از خانواده پدالياسه مي‏‌‏باشد. كنجد داراي 16جنس و 60 گونه گياهي علفي مي‏‌‏باشد. كليات گياه‏‌‏شناسي به صورت يك و يا چند ساله، ساقه آن از نيم متر ‏متغير و روي ساقه آن برگ‏‌‏هاي بيضي شكل متقابل هم‏‌‏اند. ‏ميوه اين گياه يك كپسول بلند و نوك تيز كه داخل اين كپسول پن‏جاه تا شصت دانه كنجد وجود دارد. ارقام آن يا كنجد زرد يا سياه وجود دارد. عملكرد متوسط آن پانصد كيلو در هكتار مي‏‌‏باشد. زمان برداشت آن اول پاييز مي‏‌‏باشد. ‏مناطق كشت در ايران شامل جيرفت، خوزستان، گرگان، كلات، بجنورد و مغان مي‏‌‏باشد. ويتامين‏‌‏هاي B, D, E, F‏ و ليستين مي‏‌‏باشد. ‏مقدار روغن آن ‏در حدود 50درصد مركب از حدود 70درصد اسيدهاي چرب اشباع نشده مانند لينولئيك اسيد، اولئيك اسيد و چوب اشباع شده مانند اسيد بالمتيك و آراشيديك اسيد مي